Broodjes / Taartjes bestellenContactMijn acc

Algemene voorwaarden

1. Algemeen

Op al onze overeenkomsten en bestellingen zijn de volgende betaal- en leveringscondities van toepassing. Door het plaatsen van uw bestelling geeft u aan akkoord te gaan met deze voorwaarden.

Bloemen & Wonen bij Liza
Dorpsstraat 24 2935AC Ouderkerk aan den IJssel
Rabobank rekeningnummer NL78Rabo0322522293
KVK nummer  29047350
BTW-ID NL001625120B41

2.1 Prijs

Alle genoemde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW  (accessoires 21% , bloemen/groen 9%) en exclusief verzendkosten.

2.2 Bestellen

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u van Bloemen & Wonen bij Liza een bevestigingsemail. In deze bevestiging staat een overzicht van uw bestelling en het totaalbedrag van uw bestelling inclusief de verzendkosten.

2.3 Betalen

U kunt betalen via IDEAL of vooraf overmaken ovv ordernummer. Na ontvangst van uw betaling zal uw bestelling binnen 2 à 3 werkdagen worden verzonden. Uw bestelling wordt geannuleerd indien het totaalbedrag niet binnen genoemde 7 dagen door Bloemen & Wonen bij Liza ontvangen is. Indien onverhoopt artikelen, om wat voor reden dan ook, niet leverbaar zijn, of een langere levertermijn hebben, wordt dit per email aan u medegedeeld. 

2.4 Eigendomsvoorbehoud

De artikelen blijven eigendom van Bloemen & Wonen bij Liza  totdat het gehele totaalbedrag is voldaan.

2.5.1 Verzenden

Zodra wij het pakket verzonden hebben, krijgt u hiervan een bevestiging per email.
Onze pakketten worden met Post NL bij u bezorgd. U ontvangt een Track en Trace link van ons om uw bestelling te volgen.

Bestellingen in Ouderkerk aan den IJssel worden door onszelf bezorgd.

2.5.2 Verzendkosten

Tarieven Nederland
Het verzenden van pakketpost onder de 10 kg, kost €6,95 (of  u kunt laten verzenden naar een PostNL afhaallocatie €5,95)
U ontvangt altijd een track & trace hiervan.

Tarieven België / Duitsland
Pakketpost €15,00

Wij verpakken onze zendingen zeer zorgvuldig. Verzending is echter ten alle tijde voor risico van de koper. Bloemen & Wonen bij Liza is niet aansprakelijk voor schade die ontstaan is tijdens het vervoer van uw bestelling.

U kunt er ook voor kiezen artikelen bij ons af te halen.

Bezorgkosten van bloemen/groen in Ouderkerk aan den IJssel zijn €2,50

3.1 Retourrecht

Bloemen & Wonen bij Liza doet zijn uiterste best om alle artikelen zo goed mogelijk te beschrijven en te fotograferen, door duidelijk de afmetingen te vermelden en het product van verschillende kanten te laten zien. Maar we kunnen het begrijpen dat het artikel er toch anders uit kan zien dan verwacht.

Indien de bestelde artikelen niet aan uw verwachting voldoen, heeft u het recht de artikelen binnen 14 dagen te retourneren, .Dit geldt niet voor de verse producten en op maat gemaakte producten/creaties. Ook niet voor groendecoraties. Ook voor de Workshops kunt u het geld niet terugvorderen, we hebben kosten gemaakt en uw plekje gereserveerd.  U dient uw retourzending kenbaar te maken aan Bloemen & Wonen bij Liza door middel van vooraf een email te sturen. De retourzending word bevestigd door Bloemen & Wonen bij Liza. De retour te zenden artikelen dienen, naar inzicht van Bloemen & Wonen bij Liza, in originele staat en ongebruikt en onbeschadigd te zijn. De kosten van deze retourzending zijn voor rekening van de koper.

Na ontvangst, controle en goedbevinden van de retourzending, stort  Bloemen & Wonen bij Liza het aankoopbedrag, met uitzondering van de verzend- & retourkosten op uw bankrekening.
Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

Ruilen
Het ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur, geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert je oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft je nieuwe bestelling door zoals je gewend bent. We brengen dan ook verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze bestelling.
Moet een artikel geruild worden door een fout van ons of door een defect, dan zijn de kosten uiteraard voor onze rekening.

3.2 Missen besteld artikel bij levering

Mocht er een artikel schade hebben bij ontvangst of u mist een bepaald artikel dat besteld en betaald is, dan kunt u dit tot maximaal 3 werkdagen na levering aan ons melden, daarna wordt het niet meer in behandeling genomen.

3.3 Schade artikel bij levering

Bij schade hebben wij z.s.m. binnen 3 werkdagen na levering de volgende foto’s nodig voor declaratie, gooi niks weg wat verpakking betreft voordat u bericht heeft gehad van ons. Alleen dan kunnen wij het product vergoeden anders helaas niet:
* Duidelijke foto van het product wat is beschadigd
* Van de verzenddoos aan de buitenkant
* Adreslabel op de verzenddoos
* Het beschermingsmateriaal in de doos hoe het product verpakt zat

4.1 Annulering

Bloemen & Wonen bij Liza  heeft het recht om bestellingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.
Ook u als koper heeft het recht een bestelling binnen 7 dagen per email te annuleren.

5.1 Persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Bloemen & Wonen bij Liza. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt, behalve voor het correct verwerken van uw bestelling, betaling en verzending en zijn uitsluitend bedoelt voor het onderhouden van de klantenrelatie en het verwerken van uw bestelling.

6.1 Wijzigingsrecht

Bloemen & Wonen bij Liza behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen.

7.1 Copyright

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website/webshop of andere uitingen van Bloemen & Wonen bij Liza mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Bloemen & Wonen bij Liza.

8.1 Toepassing van recht

Op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van Bloemen & Wonen bij Liza is, naast deze algemene voorwaarden, het Nederlandse recht van toepassing.

9.1 Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten
worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Bloemen & Wonen bij Liza aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij Bloemen & Wonen bij Liza of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Bloemen & Wonen bij Liza. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Bloemen & Wonen bij Liza.

10.1 Kortingen

Artikelen met korting mogen niet worden geretourneerd.

11.1 Cadeaubonnen

U heeft de mogelijkheid tot het bestellen van cadeaubonnen maar deze zijn alleen in de winkel te besteden en niet online. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld.

 

© 2013 - 2024 bij Liza | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel