Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Bloemen en Wonen bij Liza met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Bloemen en Wonen bij Liza verstrekt door middel van deze website louter informatie over de diensten die door Bloemen en Wonen bij Liza worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Bloemen en Wonen bij Liza aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Bloemen en Wonen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Bloemen en Wonen bij Liza opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Bloemen en Wonen bij Liza alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Bloemen en Wonen bij Liza niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Bloemen en Wonen bij Liza worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Bloemen en Wonen bij Liza uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Bloemen en Wonen bij Liza worden onderhouden wordt afgewezen.

© 2013 - 2024 bij Liza | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel